Війна з Росією: по Броварам нанесли авіаудар

Мер міста розповів про ситуацію

По Броварам, що у Київській області, нанесли авіаудар. Про це повідомив мер міста Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За словами мера Броварів Ігоря Сапожка, внаслідок авіаудару одна людина загинула, п’ятеро поранені. Били по військовій частині на вулиці Київській.

"Уточнюємо наші втрати : 1 загиблий, 5 поранених... Авіаналіт в районі військової частини на Київській", — повідомив мер Броварів Ігор Сапожко.

За словами мешканців Броварів, кілька потужних вибухів у Броварах пролунали вранці. "Телеканал 1+1 надав хибну інформацію. Окупантів у Броварах немає!" — заявив мер міста.

Сапожко також повідомив про ситуацію станом на ранок. "У місті ситуація контрольована. Однак, у столиці оголошено повітряну тривогу. Тож будьте максимально уважні та без нагальної потреби не покидайте своїх домівок. Довіряйте офіційній інформації!" — написав мер Броварів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині внаслідок постійних обстрілів та боїв багато руйнувань інфраструктурних об’єктів. Точкового руйнування зазнали Васильків та Бровари, повідомив голова Київської ОДА. Серед територіальних громад найбільше постраждали Бучанська, Димерська, Ірпінська та Іванківська громади Київщини.

Нагадаємо, у Києві після завершення посиленої комендантської години запрацювали громадський транспорт та відкрились продуктові магазини. Проте столична влада просить киян не виходити на вулицю і не пересуватися Києвом без нагальної потреби. Подробиці про ситуацію у Києві — в нашому матеріалі.

Читайте також, що на Центральному залізничному вокзалі Києва розгорнули гуманітарний центр



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися