Над Києвом збили винищувач російських окупантів (ФОТО)

Уламки впали на Осокорках

У Дарницькому районі Києва українські військові збили ворожий винищувач. Як виглядають його уламки показали у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

Відомо, що уламки збитого літака впали на приватний будинок на житловому масиві Осокорки у Києві. Офіційної інформації щодо постраждалих внаслідок падіння винищувача поки що немає. На світлинах видно, що на місці події будинок майже вщент зруйновано.

"Залишки російського СУ-27, збитого над Києвом. Пілот катапультувався, але парашут не розкрився, загинув", — повідомили у Державній прикордонній службі України.

За оперативними даними Генерального штабу Збройних Сил України, ворог проводить перегрупування з метою підготовки до чергової спроби взяти Київ. Після невдалого наступу у напрямку Фастова російські окупанти здійснюють спроби відновлення наступальних дій.

Окрім того, на Сіверському напрямку ворог намагається відновити наступ. Зокрема, російські окупанти здійснили переправу через річку Трубіж та заблокували автотрасу Е95 в районі Залісся. Проте ворог зазнав втрат на підступах до міста Чернігова та на інших напрямках. 

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. Окрім того, російські окупанти нанесли авіаудар по Борисполю. По місту випустили три ракети, дві з яких збили ЗСУ, одна влучила у військову базу. Подробиці — у відеозверненні мера Борисполя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися