Внаслідок обстрілів Київщини ракетами "Іскандер" є жертви (ФОТО)

Зруйновані дитсадок, школа та інші будівлі

У Фастівському районі російські окупанти з ракетного комплексу "Іскандер" зруйнували село Бишів, є загиблі та постраждалі. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, протягом тижня село Бишів у Фастівському районі зазнало двох авіаударів.

"Ворог скинув бомби на центр мирного села. В результаті загинув 32-річний місцевий житель, його 55-річний батько травмований. Авіація окупантів вщент знищила місцевий будинок культури, житловий будинок, пошкодила дитсадок, школу, сільську раду, аптеку, магазини та кафе. Дивом вціліло погруддя Тараса Шевченка у самому серці Бишова", — йдеться в повідомленні.

В координації з місцевою самообороною, поліцейські долучилися до допомоги місцевим жителям. Правоохоронці також оприлюднили світлини з місць обстрілів у Бишові.

Окрім того, російські окупанти здійснили нічний авіаудар по Баришівці ракетами "Іскандер". Завдано значних ушкоджень інфраструктурі  та житловому фонду. Вщент зруйновані 60 квартирний будинок, 4 багатоквартирні будинки та ще 10 приватних будинків пошкоджені частково.

Нагадаємо, 10 березня у Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли село Гоголів, розташоване поблизу Броварів. В населеному пункті зруйновані приватні житлові будинки, поранена дитина.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти розбомбили єдиний в Україні виробничий комплекс компанії "Кока-Кола", який розташований біля селища Велика Димерка. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сова

11 березня 2022, 15:37

Ви мудаки перевіряйте інформацію. По Бишеву це фейк. Фейкамети е...е

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися