В Ірпені розпочинають пошук зниклих і евакуацію поранених

В місті досі небезпечно.

З середи, 30 березня, в Ірпені почнуть пошук зниклих в місті. Про це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

Крім того, заплановано розпочати евакуацію поранених і вивезення з Ірпеня для поховання тіл загиблих.

"Усі заявки по Ірпеню прошу залишати за єдиним номером 0800750525 Разом із тим дуже прошу самотужки не їхати для цього в Ірпінь! У місті ще небезпечно! У разі виникнення подібних запитань щодо Бучі та сіл Бучанської громади, прохання з 1 квітня залишати заявки за номером 0675704178", - повідомив

Як повідомляли "Коментарі", в Ірпені залишилось близько чотирьох тисяч людей, яких треба евакуювати. "Я думаю, близько чотирьох тисяч залишилось, може трохи менше — десь 3,5 тисячі. Це переважно люди, які живуть у приватному секторі, і вони дуже не хочуть виїжджати. Але ми переконуємо, що це для їхньої ж безпеки, щоб вони поїхали з міста", — розповів міський голова Олександр Маркушин.

Тим часом у Генеральному штабі Збройних Сил України заявили, що російські окупанти частково відводять свої підрозділи з території Київської та Чернігівської областей. Проте зберігається висока загроза ворожих атак на військові та цивільні об’єкти.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися