Рятувальники показали наслідки обстрілу складів під Броварами (ФОТО)

Ще одна споруда для зберігання продуктів майже вщент згоріла

У Броварському районі Київської області внаслідок ворожого обстрілу згоріли складські приміщення. Наслідки пожежі оприлюднили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України, передають "Коментарі".

Про авіаудари російських окупантів по складу поблизу Броварів у вівторок, 29 березня, повідомили у Київській обласній прокуратурі. Після влучання снарядів сталася пожежа. Згоріли складські приміщення, де зберігалися продукти харчування, побутова хімія та товари загального вжитку, загальною площею у 20 тисяч кв. м. Фото з міста події оприлюднили у ДСНС.

Нагадаємо, під Броварами третій тиждень розбирають завали після масштабної пожежі внаслідок ракетного удару російських окупантів по складу. Складські приміщення із запасами продуктів та рибний цех згоріли ще 11 березня. Вогнем знищено товари на площі 40 тисяч квадратних метри та зруйновано цех з виготовлення продуктів харчування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Броварами внаслідок ворожого обстрілу також згоріли овочевий та м‘ясний склади з тонами продукції

Читайте також, що російські окупанти розбомбили єдиний в Україні завод компанії "Кока-Кола" біля селища Велика Димерка. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися