У Києві після обстрілів триває розбір завалів багатоповерхівки (ФОТО)

Як ведуться роботи з ліквідації наслідків ракетного удару

У Шевченківському районі Києва рятувальники та дорожники продовжують ліквідовувати наслідки ракетного обстрілу в багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

За даними мерії столиці, на місці влучання ворожих ракет спільно з Державною службою з надзвичайних ситуацій працюють рятувальники КАРС "Київська служба порятунку". Після ракетних ударів з житлового будинку врятували п’ятеро людей, десять — постраждали, одна людина загинула. Серед постраждалих четверо людей госпіталізували.

Третій день поспіль у Києві тривають аварійно-рятувальні заходи із розбирання конструкцій пошкодженої багатоповерхівки. В мерії столиці та у ДСНС показали, як розбирають завали та прибирають вулиці Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на місці обстрілу у Шевченківському районі Києва посилено працюють рятувальники та дорожники. Десятки людей прибирають вулицю, щоб відновити проїзд. Напередодні завершили роботи на тротуарі та відкрили прохід для пішоходів. Під час розбору завалів знайшли тіло загиблої журналістки "Радіо Свобода". 

Нагадаємо, ворожі війська завдали ракетні удари по Києву 28 квітня. Окрім того, крилаті ворожі ракети вдарили по Фастову, кількість постраждалих внаслідок вибуху не повідомляють. Про руйнування від вибухів у Фастові розповіли в поліції. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися