У Фастові російські ракети влучили у притулок для тварин

Подробиці розповіли волонтери

Під час обстрілу Фастова постраждали тварини з місцевого притулку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію волонтерської команди UAnimals.

В організації повідомили, що два дні тому, коли російські військові обстріляли Фастів, ракети влучили на територію місцевого притулку, тому частина тварин, які знаходилися там — розбіглись містом.

Волонтери команди UAnimals допомогли колезі з Фастова Ірині Юшковій з закупівлею корму. Жінка опікується безпритульними тваринами міста і зараз їй особливо важко, оскільки через війну їхня кількість постійно зростає.

Нагадаємо, ворожі війська завдали ракетні удари по Києву 28 квітня. Окрім того, того ж вечора російські крилаті ворожі ракети вдарили по Фастову, кількість постраждалих внаслідок вибуху не повідомляють. Про руйнування від вибухів у Фастові розповіли в поліції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на місці обстрілу у Шевченківському районі Києва посилено працюють рятувальники та дорожники. Десятки людей прибирають вулицю, щоб відновити проїзд. Напередодні завершили роботи на тротуарі та відкрили прохід для пішоходів. Під час розбору завалів знайшли тіло загиблої журналістки "Радіо Свобода". 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися