На Київщині знайшли ще кілька десятків тіл вбитих росіянами українців

Більшість із знайдених людей загинуло від постріду вогнепальної зброї

У селах Київської області, які були окуповані російськими військовими, було знайдено ще 20 тіл загиблих мирних жителів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов під час інформаційного телемарафону.

"Тільки за вчора знайдено ще додатково 20 тіл загиблих людей. Це здебільшого Бородянка, це села, які знаходяться неподалік, а також із сіл Вишгородського району", - зазначив Нєбитов.

Як повідомив голова поліції Київської області, правоохоронні органи вже знайшли й спрямували до судово-медичних установ, щоб встановити причини смерті, тіла 1235 українців.

"Я хочу сказати, що більшість з них - це люди, які загинули від пострілу вогнепальної стрілецької зброї. Тому можемо сказати про масштабні злочини армії Російської Федерації на території Київської області", - додав Нєбитов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "спецпристрої" російських окупантів показав керівник поліції Київщини. Військово-польовий телефон з минулого століття, "ноу-хау" російської армії та пропагандистські газети окупантів показав керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Також "Коментарі" писали, що мер Ірпеня розповів про кількість жертв російських окупантів. В Ірпені після звільнення міста від російських військових виявили 290 тіл загиблих мирних мешканців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися