Мінна загроза в Київській області: які території найбільш небезпечні

Мінна небезпека на околицях Києва й на Виноградарі зберігається

Мінна небезпека залишилася на околицях Києва, зокрема там, де відбувалися бойові дії. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова штабу Київської міської військової адміністрації Сергій Корнійчук.

"Ми завершуємо розмінування парку, пляжу та залізниці у районі Пуща-Водиця. Також небезпечним для цивільного населення є район Виноградар. Ми і досі просимо громадян не відвідувати лісопаркові зони, особливо на околицях міста – це Житомирський напрямок, Вишгородський", - повідомили в КМВА.

Влада столиці також закликала людей дотримуватися правил безпеки. У разі виявлення вибухонебезпечних предметів у КМВА просять телефонувати одразу ДСНС за номером 101.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "спецпристрої" російських окупантів показав керівник поліції Київщини. Військово-польовий телефон з минулого століття, "ноу-хау" російської армії та пропагандистські газети окупантів показав керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Подробиці про знайдені речі російських окупантів можна подивитись на відео в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" писали, що мер Ірпеня розповів про кількість жертв російських окупантів. За словами мера Ірпеня, не всі тіла жертв же впізнали, поки що це 185 людей. Зі знайдених тіл загиблих 161 чоловік, 73 жінки, одна дитина та 53 людських останків. Причиною їхньої смерті є осколкові і вогнепальні поранення, повідомив мер Ірпеня.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/241


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися