Розбійний напад на Майдані Незалежності: поліція затримала підозрюваного

Інцидент трапився на Майдані Незалежності у центрі Києва

У центрі Києва на Майдані Незалежності нападник ударив чоловіка по голові, відібрав особисті речі і втік. Правоохоронні органи розпочали кримінальне провадження й повідомили чоловіку, якого затримали, підозру в скоєнні злочину. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Національної поліції. 

Повідомляється, що наразі підозрюваний - 22-річний мешканець Луганщини -  перебуває під вартою, і йому загрожує від восьми до п'ятнадцяти років позбавлення волі. 

“У ході досудового розслідування ми встановили, що у підземному переході на Майдані Незалежності до потерпілого підійшов чоловік. Спочатку він вдарив опонента по голові, а потім почав душити. Далі нападник відібрав у потерпілого особисті речі та втік з місця скоєння злочину. Втім, заявник запам’ятав прикмети зловмисника, тож під час відпрацювання району ми  швидко затримати розбійника”, - йдеться в повідомленні Нацполіції.

Слідчі відкрили проти підозрюваного кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений в умовах воєнного стану. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кличко відповів, чи планують у Києві підвищувати ціни на проїзд. У Києві вимушені повернути оплату за проїзд, хоч це і непопулярне, але економічно обґрунтоване рішення. У мирний час з бюджету столиці щорічно виділяли чотири мільярди гривень на дотації транспортної системи, зазначив мер Києва.

Також "Коментарі" писали, коли у столиці стане безпечніше. У Києві ще залишається загроза ракетних ударів та гарантувати повну безпеку громадян під час воєнного стану ані влада, ані військові поки що не можуть.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися