Чи спробує Росія знову захопити Київ: експерт повідомив прогнози

Найбільш боєздатні підрозділи російської армії сильно пошарпані, каже журналіст-розслідувач

Засновник команди журналістів-розслідувачів Conflict Intelligence Team Руслан Левієв повідомив, чи зможе Росія відновити початковий план, де ціллю було захоплення столиці України - Києва. Як повідомляють "Коментарі", про це Левієв розповів в інтерв'ю виданню "Медуза".

Левієв заявив, що Росія не повернеться до плану із захоплення Києва навіть з мобілізацією, оскільки вже занадто мало залишилося ресурсів.

"Найбільш боєздатні підрозділи сильно пошарпані, є втрати в техніці, стає менше танків. Ракети вже практично закінчилися, тих же "Іскандерів" останнім часом ми взагалі не бачимо", - повідомив Левієв.

Також голова Conflict Intelligence Team зазначив, що в українській армії справи набагато кращі, оскільки через мобілізацію до лав ЗСУ стало більше захисників, а озброєння армія отримує все краще й краще.

Як повідомляли раніше "Коментарі", жителів Києва попередили про шкідливі речовини в повітрі, які "перевищують допустимі норми": яка причина. У повітрі в Києві в декілька разів перевищено допустимі норми діоксиду азоту та формальдегіду. Що ж стосується інших шкідливих речовин, зокрема завислих речовин, діоксидів сірки, оксиду вуглецю, то перевищень не зафіксовано.

Також "Коментарі" писали, що в кожному районі Києва з’явиться особлива квіткова клумба - символи боротьби українського народу. У всіх районах Києва з'являться квіткові композиції, які будуть символізувати незламний дух українців. Перша така композиція, яку створили фахівці зеленбуду Дніпровського району, - відома марка із зображення українського військового на фоні російського корабля.

Читайте на порталі "Коментарі": американське видання оприлюднило відео розстрілу людей у Бучі. Видання The New York Times оприлюднило відео, де видно, як окупанти стратили вісьмох чоловіків в Бучі в Київській області, яких вдалося ідентифікувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Артур марков

24 травня 2022, 10:22

Щас к вам опять сепары со всего дамбаса наедут ждите.

Петрос

23 травня 2022, 10:36

Опять вводите в заблуждение насчёт количества ракет? О том, что у путинских бандитов заканчиваются ракеты, я уже слышу два месяца!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися