У Києві повідомляють про сильні вибухи: у ДСНС повідомили причину

Вранці палали приватні автомобілі в різних районах Києва

За ранок 23 травня до Головного управління ДСНС у Києві надійшли два виклики про пожежу. Обидві пожежі сталися в приватних автомобілях у різних районах Києва. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні ДСНС України у місті Києві.

Також про сильні вибухи через автомобілі, що взірвалися, писали місцеві жителі в Телеграм-каналах.

Перший виклик до ДСНС надійшов о 6:08 за адресою вул. Острівна, 16, Голосіївського району столиці. В одному із приватних автомобілів у боксі СТО виникла пожежа. За 20 хвилин рятувальникам вдалося локалізувати пожежу завдяки зусиллям 5 людей особового складу.

Другий виклик про пожежу надійшов о 6:41. Цього разу пожежа спалахнула на вул. Курганівській, 1, Печерського району Києва.

"На місце події було направлено рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце було встановлено, що у припаркованому автомобілі Honda,  виникла пожежа", - повідомляють у ДСНС.

О 7;15 пожежу повністю ліквідували. Наразі правоохоронні органи встановлюють причини пожеж.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Київській області під час пожежі загинула людина: у ДСНС надали подробиці. У ДСНС зазначають, що в одній із квартир триповерхового будинку сталася пожежа, у результаті якої загинув чоловік 1960 року народження. За словами сусідів, загиблий вів антигромадський спосіб життя.

Також "Коментарі" писали, що в Бучанському районі тракторист підірвався на міні. За даними правоохоронців, тракторист підірвався на протитанковій міні, що залишили російські військові. Потерпілого 35-річного чоловіка доставили до лікарні. Поряд із місцем вибуху виявили ще дев’ять мін.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

24 травня 2022, 09:23

Что нельзя придумать спереди трактора приспособить каток¿

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися