Безліч нових планів та проєктів: Київський будинок природи готує сюрпризи для відвідувачів

Будинок природи у Києві після чотирьохмісячної паузи відновлює свою роботу

Київський будинок природи готує для відвідувачів багато приємних змін. Після 4-місячної паузи Будинок повертається до роботи у звичному режимі.

Про це співробітники закладу повідомили на сторінці у Facebook.

“Частина працівників повертається до звичного режиму! Охочі до роботи, з безліччю нових планів, проектів та ребрендингом старих форматів. Ми старанно готувалися до цього моменту, тому Будинок природи оживе зовсім по-новому!” – йдеться в повідомленні.

Незмінною родзинкою Будинку природи залишається постійна виставка прісноводних тропічних риб і рослин. Вона працюватиме з вівторка по п’ятницю з 11:00 до 17:00.

Вартість квитків:

- Дитячий, студентський, пільговий – 30 грн;

- Дорослий – 50 грн.

У Будинку природи також зазначили, що усі 4 місяці співробітники намагалися продовжувати свою діяльність. Вони організували штаб reuse, запустили проект для дітей, проводили екскурсії. Більшість працівників залишались у закладі волонтерами.

На сайті "Коментарі": "Синоптики прогнозують перший снігопад у Києві вже в жовтні: названа точна дата"Про це повідомляє метеосайт Wisemeteo.

"Коментарі" повідомляють: "Масштабна квіткова виставка в Києві: де можна побачити сотні тисяч хризантем". В Печерському ландшафтному парку Співоче незабаром розпочнеться традиційна квіткова виставка. Зараз триває остаточна підготовка до зустрічі відвідувачів. Насолодитися виставкою з рослинними фотозонами та майданчиками для відпочинку запрошують усіх гостей та мешканців Києва.

Читайте далі: "Ажіотаж у Глово у зв'язку з відкриттям МакДональдс: кількість замовлень у Києві зросла на 442%"Через величезну кількість бажаючих замовити улюблену їжу програма почала працювати некоректно. Зі списку закладів, де можна було зробити замовлення, МакДональдс постійно зникав. Користувачам доводилося кілька разів оновлювати програму Глово, поки мережа фастфудів не з'являлася в списку. Деяким замовникам доводилося чекати на можливість оформити замовлення по кілька годин. Також користувачі годинами чекали на приїзд кур'єра.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися