Кияни проголосували за відкриття "бібліоскверу" з цікавою концепцією (ФОТО)

На Борщагівці може з’явитися новий сквер

20 вересня в Центральній районній бібліотеці Святошинського району ЦБС “Свічадо” відбулося громадське обговорення. Воно було ініційоване відділом культури Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації.

Обговорення стосувалося проєкту "Бібліоскверу" (створення міні – скверу на прилеглій території до приміщення Центральної районної бібліотеки (бульвар Р. Роллана 13-В), з організацією на його території бібліозупинки Open-Air-Library).

Були присутні понад 30 мешканців району, пропозиції були уважно вислухані і прийняті до уваги. Слухачі активно підтримали створення “Бібліоскверу” біля бібліотеки.

Читайте далі: "Синоптики прогнозують перший снігопад у Києві вже в жовтні: названа точна дата"Про це повідомляє метеосайт Wisemeteo.

"Коментарі" повідомляють: "Ажіотаж у Глово у зв'язку з відкриттям МакДональдс: кількість замовлень у Києві зросла на 442%"Через величезну кількість бажаючих замовити улюблену їжу програма почала працювати некоректно. Зі списку закладів, де можна було зробити замовлення, МакДональдс постійно зникав. Користувачам доводилося кілька разів оновлювати програму Глово, поки мережа фастфудів не з'являлася в списку. Деяким замовникам доводилося чекати на можливість оформити замовлення по кілька годин. Також користувачі годинами чекали на приїзд кур'єра.

Також на сайті: ротаранив маршрутку під дією речовин: в крові винуватця ДТП у Києві виявили наркотичний мікс". Винуватця ДТП на Повітрофлотському проспекті перевірили лікарі. В організмі водія виявлено заборонені речовини: амфетамін, кокаїн та марихуану. Відомо, що вчора на Повітрофлотському проспекті відбулася ДТП за участю маршрутки та Mercedes-Benz, внаслідок якої постраждали 26 осіб. 25 пасажирів маршрутного таксі отримали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до київських лікарень. Постраждав і чотирирічний син водія, який перебував з батьком в авто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися