Новий патріотичний квітник створили у Києві (ФОТО)

Композицію присвятили українським захисникам

У Києві до Дня захисників та захисниць створили новий патріотичний квітник. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства УЗН Дарницького району Києва.

Квіткову композицію під назвою "Наше серце належить ЗСУ!" присвятили українським захисникам і захисницям. Інсталяцію можна побачити на транспортній розв'язці проспекту Миколи Бажана — Харківська площа.

До Дня захисників і захисниць України із вірою в нашу велику перемогу, з безмежною любов'ю до ЗСУ, на транспортній розв'язці проспекту Миколи Бажана — Харківська площа — новий сюжет тематичної клумби. "Наше серце належить ЗСУ!" — йдеться в повідомленні КП УЗН Дарницького району Києва.

Окрім того, в парку Пущі-Водиці створили нову фотозону. Композиція, що підкреслює героїзм і справжній український бойовий дух, складається зі стилізованої зброї — це щит, меч, щит та булава біля трону.

Нагадаємо, у центрі Києва відкрили вуличну виставку "Полк Азов – Янголи Маріуполя", присвячену захисникам і захисницям із підрозділу "Азов", які віддали життя під час оборони Маріуполя від російських окупантів. Організували експозицію на Софійській площі. Виставка "Полк Азов – Янголи Маріуполя" триватиме на Софійській площі протягом місяця. Відвідати її може кожен охочий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Гостомелі створили величезний патріотичний мурал з зображенням легендарного літака Ан-225 "Мрія". Артоб’єкт розташований в парку "Щасливий". Загальна площа малюнку становить понад тисячу квадратних метрів. Мурал містить у собі елементи петриківського розпису та української культурної символіки. В центрі композиції зображення найбільшого у світі літака "Мрія".

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва новий патріотичний мурал став найдовшим в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися