Унікальний музей науки відновив роботу у Києві: подробиці

Які розважальні програми чекають на відвідувачів

Перший державний "Музей науки" Малої академії наук України відновив роботу у Києві та пропонує відвідувачам цікаві розважальні програми. Про це повідомляють "Коментарі з посиланням на інформацію закладу.

В "Музеї науки" можна поїздити на велосипеді з квадратними колесами, спробувати себе професійного сноубордиста чи фігуриста, дізнатися більше про лижний спорт. У закладі також можна дізнатись про спеціальні сани для бобслею та спробувати проїхати трек на двомісному бобі самостійно або в компанії ще одного гравця. Такі сани виготовляють із суцільнометалевого корпусу обтічної форми, закріпленого на двох парах полозів-ковзанів. Передня пара — рухома з кермом, а задня — нерухома і має гальма.

В цьому інтерактивному просторі багато цікавих та розважальних зон і не заборонено торкатися експонатів. Це ідеальне місце для відпочинку всією родиною, адже цікаво у закладі буде і дорослим, і дітям. "Музей науки" розташований на території "ВДНГ" в павільйоні №23. З середи по п'ятницю заклад працює з 11:00 по 17:00, на вихідних — з 11:00 по 19:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київському зоопарку напередодні Нового 2023 року, який за східним календарем проходитиме під символом чорного водяного кролика, відкрили тематичну експозицію. На виставці можна познайомитись з представниками самих незвичайних порід домашніх вуханчиків. Це чорно-вогняні кролі та Бельгійські фландри. Подробиці роботи виставки та фото чорно-вогняних кроликів — за посиланням.

Окрім того, в Київському зоопарку анонсували велику експозицію з врятованими під час повномасштабної війни єнотами та пообіцяли, що херсонських кавунів вистачить на всіх.

Нагадаємо, Київська дитяча залізниця до новорічних свят відкрила зимовий рух поїздів. Маршрут залізничним кільцем починається від станції Київ-Пасажирський дитячий. Вона розташована у Сирецькому парку. Святковий потяг курсуватиме до кінця січня по вихідним та святковим дням, а під час шкільних канікул — з четверга по неділю з 10:30 до 18:50. Дістатися до вокзалу Київ-Пасажирський дитячий можна кільцевою електричкою до станції "Сирець".


Читайте также