Антикорупційний артоб’єкт встановили у Києві (ФОТО)

Як виглядає нова інсталяція у столиці

У Подільському районі Києва встановили антикорупційний артоб’єкт. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію громадської організації "Глобальний договір ООН в Україні".

За даними активістів, антикорупційний артоб’єкт у Києві встановили на Контрактовій площі. Інсталяція представляє собою дзеркальну рамку, в якій кожна людина бачить своє відображення.

"Це нагадування, що доброчесність починається з кожного з нас. Щоб викоренити корупцію раз і назавжди, ми маємо перестати її толерувати — у приватному житті, на роботі, на рівні держави. Пройти крізь рамку непросто, бо всередині вона має лабіринт. Так само й непросто дати відсіч корупції. Зробити це можна тільки разом", — прокоментували ідею створення нового артоб’єкту у Києві в організації "Глобальний договір ООН в Україні".

На думку активістів, боротьба з корупцією в Україні має бути спільною справою.

Нагадаємо, у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. 

Читайте також, що територію Національного природного парку "Голосіївський" значно розширили.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися