Нові мурали з’явилися на Оболоні у Києві (ФОТО)

Як виглядають стінописи

В Оболонському районі Києва з’явилися нові мурали. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на групу "Життя Оболонського району" в Telegram.

У дописі до оприлюднених фото йдеться про те, що ці графіті створені талановитим Сергієм Борисовим. Стінописи можна побачити на паркані гаражів, розташованих наприкінці Оболонського проспекту та знесених для будівництва Великої окружної дороги. Зараз невеличка частина прикрашеного паркану перетворилася на ворота гаражного кооперативу та знаходиться з боку Богатирської.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві одне з найвідоміших озер, розташоване на західній околиці житлового масиву Виноградар у Подільському районі столиці, знищено через забудову. Столичні екологи назвали головні причини та закликали киян не ігнорувати дії влади Києва.

Нагадаємо, у столиці на території Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського відкрили сквер Авіації та скульптуру, присвячену авіаторам. Саме у Київському політехнічному інституті народжувалась історія світової авіації й понад 100 років тому випробовували перші літальні апарати Сікорський, Корольов, Калінін. Тепер на цьому історичному місці є сквер Піонерів Авіації та скульптура на честь тих, хто стояв біля витоків сучасного українського авіабудування.

Читайте також, як мости в Києві руйнуються, як мости у Києві будуються, та хто на цьому заробляє.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

4 жовтня 2023, 18:01

Кличко бил себя в грудь, грозя посторить метро везде, где это было нужно киевлянам! Троещина, Львівська брама, Веник... В итоге, деньги ушли в никуда, Кличко счестлив и ни единой стоанции метро киевляне так и не увидели. Ну что стут сказать о киевлянах. Лох, это навсегда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися