У Київській області з'явиться сучасний сквер із модною інсталяцією (ФОТО)

Що відомо про проєкт з благоустрою

В Ірпені з'явиться сучасний сквер із інсталяцією графіті відомого англійського андерграундного художника Бенксі. Про це повідомив засновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк, передають "Коментарі".

За його словами, концепцію благоустрою скверу на вулиці Северинівській в Ірпені розробили команда товариства "Відважних" спільно з архітектурним бюро Vovk+Partners Architects.

"Згідно з концепцією, це буде сквер з пішохідними алеями та місцями для відпочинку. Там буде розміщено графіті Бенксі (під склом) та речей з часів деокупації міста. Також планується створення стіни з графіті в інших частинах скверу", — розповів Карплюк.

Десятки розроблених проектів відбудови та розвитку Ірпінської громади передані міській раді для використання управлінською командою міста при плануванні території громади.

Нагадаємо, у Київській області скасували договір на закупівлю тисячі дронів. Розірвали договір за тендером, який був оголошений у листопаді Департаментом цивільного захисту КОВА на закупівлю 1000 FPV дронів. Уся партія мала поїхати до 72-ї бригади, яка боронить країну на східному напрямку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені планують відремонтувати Дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40. За роботи готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень.

Читайте також, що на ремонт казарми під Києвом витратять десятки мільйонів гривень.

Читайте также