На Алеї слави у Києві з’явилася нова зірка (ФОТО)

Нагородою вшанували українську співачку Джамалу

У Києві на Алеї слави з’явилася персональна зірка української співачки Джамали. Про це переможниця пісенного конкурсу "Євробачення 2016" повідомила на своїй сторінці у Facebook, передають "Коментарі".

На відкритті персональної зірки на Алеї слави Джамала була разом із чоловіком та синами. Вона зізналась, що 11 років тому, розглядаючи зірки відомих людей у Лос-Анджелесі, мріяла, що колись отримає таку ж відзнаку. Джамала подякувала своїм шанувальникам і пообіцяла й надалі вражати усіх своїми піснями та творчістю.

На Алеї слави в Києві увічнена пам'ять відомих українців за розвиток української культури. Побачити зірки діячів театру, кіно, музики та спорту на Алеї слави можна уздовж бульвару Лесі Українки, на вулиці Еспланадної та Спортивній площі. Серед відомих українських музикантів, які раніше отримали свої персональні зірки на Алеї слави, Олег Скрипка, Ірина Білик, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов та інші. За спортивні досягнення персональні зірки на Алеї слави отримали Сергій Бубка, Ольга Саладуха, Андрій Шевченко й інші відомі спортсмени. 

Нагадаємо, в центрі Києва три дні пройдуть масштабні фінальні репетиції військового параду до 30-річчя Дня Незалежності України. Підготовка до свята в центрі столиці триватиме три дні - 18, 20 і 22 серпня.

У Києві у день святкування 30-ї річниці незалежності України 24 серпня на Хрещатику та Майдані Незалежності проведуть урочистий концерт та військовий парад Збройних сил України з прольотом авіації.

Окрім того, під Києвом до річниці Дня Незалежності з’явився рекордний герб України. Тризуб, який видно з вікон літаків, знаходиться неподалік аеропорту Бориспіль. Герб України висіяли з понад 406 тисяч насінин. Державний символ 138 метрів завширшки й понад 245 метрів завдовжки. Його площа становить понад 338,5 квадратних метрів. 8 липня герб велетенських розмірів визнали національним рекордом України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався скандал після того, як на Софійській площі провели зйомку рекламного ролика із залучанням двох автівок. Столична влада та поліція дозволів на це не давали. Відомо, що знімання проводила компанія Red Bull. Відповідне відео оприлюднили у соцмережах. На кадрах видно, як автівки на шаленій швидкості ганяють у пішохідній зоні історичного центру Києва. Відео вже викликало хвилю обурення серед киян. На подію відреагували у Київській міській державній адміністрації, а потім — у столичній поліції. Відмити сліди дрифту на Софійській площі намагаються вже не перший день.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися