У Києві на День Незалежності проведуть масштабний військовий парад

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль підписав розпорядження про святкування 30-ї річниці Незалежності України, яка відбудеться в цьому році. Про це стало відомо з відповідного документа, який опублікований на сайті Кабінету міністрів.

Цього року 24 серпня на Хрещатику і Майдані Незалежності проведуть урочистий концерт і військовий парад Збройних Сил України з прольотом авіації в складі повітряної колони сил безпеки і оборони, збройних сил країн-партнерів, а також артилерійським салютом на Трухановому острові.

Варто відзначити, що у 2019 і 2020 роках на День Незалежності військовий парад не проводився, а торік Президент України Володимир Зеленський заявив, що сьогодні військова техніка потрібна на сході.

На День Незалежності також заплановано проведення саміту Кримської платформи, який відбудеться в День Державного прапора України 23 серпня. Участь в саміті візьмуть представники світової спільноти, зокрема глава Європейської Ради Шарль Мішель, а також представники країн Європи.

Президент США Джо Байден заявив, що його країна також візьме участь в саміті. Кримська платформа покликана відповісти на виклики російської окупації українського півострова.

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський підписував указ про проведення військового параду на 30-й День Незалежності України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий Шандурский

11 червня 2021, 11:04

ЧТО ДОЛЖЕН ДЕМОНСТРИРОВАТЬ ВОЕННЫЙ ПАРАД ? ПРЕВОСХОДЯЩЕЕ ПО КОЛИЧЕСТВУ! И КАЧЕСТВУ КОЛИЧЕСТВА ВООРУЖЕНИЯ ПЕРЕД КЕМ -РОССИЕЙ, ГНОЙНЫМ ЯДЕРНЫМ МИРОВЫМ ОБРАЗОВАНИЕМ, КОТОРОГО ОПАСАЕТСЯ ВЕСЬ МИР? ИЛИ ПОКРАСОВАТЬСЯ ПЕРЕД МАЛО ЧТО ПОНИМАЮЩИМ ГРАЖДАНСКИМ НАСЕЛЕНИЕМ И ДЕТЬМИ МЛАДШЕГО ШКОЛЬНОГО ВОЗРАСТА? НАПРАСНАЯ ТРАТА МИЛЛИОННЫХ СРЕДСТВ! СТАРЫЕ ГНИЛЫЕ ТРАДИЦИИ СССР. УБОЖЕСТВО ЗЕЛЕНСКОГО, КОТОРЫЙ ХОЧЕТ ПОДСТЕГНУТЬ ПАТРИОТИЗМ УКРАИНЦЕВ ТАКИМИ МЕТОДАМИ И ПОКАЗАТЬСЯ ОРЛОМ В СТАЕ ВОРОН.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися