На виїзді з Києва закриють рух автотранспорту: подробиці

Схему об’їзду оприлюднили у патрульній поліції

На виїзді з Києва в напрямку Чернігова тимчасово перекриють рух автомобільного транспорту через залізничний переїзд у селищі міського типу Калинівка. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними Патрульної поліції Київської області, перекриття руху автомобільного транспорту через залізничний переїзд у смт Калинівка пов’язане з капітальним ремонтом під'їзної колії "Васильків-1 — Васильків-2". Обмеження діятимуть з 08:00 понеділка, 16 серпня, до 20:00 п’ятниці, 20 серпня.

На час обмежень дорожнього руху на залізничному переїзді об'їзд буде здійснюватись через смт Калинівка, вулицю Залізнична — вулицю Центральну — трасу "Київ — Одеса" — селище Діброва, вулицю Щастя — селище Багрин, вулиця Київська.

Водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і завчасно планувати свої маршрути. У Патрульній поліції Київської області оприлюднили схему об‘їзду та додали, що на місці об‘їзду будуть встановлені усі необхідні дорожні знаки.

picture

Нагадаємо, в Київській області триває будівництво доріг для приміських електропоїздів по маршруту "Васильків — Київ". Будівельні роботи виконують за проєктом електрифікації ділянки залізниці "Васильків-1 - Васильків-2".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Києва прибув сучасний електропоїзд виробництва швейцарської компанії Stadler для випробувань і подальшого запуску на приміських маршрутах. Приміський електропоїзд моделі ЕПМ Stadler Flirt має у складі п'ять вагонів першого та другого класів. Максимальна швидкість сучасної електрички сягає 160 кілометрів на годину. Цей потяг за рейс може перевозити понад 260 пасажирів. Він також пристосований для перевезення людей з інвалідністю. Офіційно випробування електропоїзда виробництва швейцарської компанії у Києві ще не анонсували.

Читайте також про те, що в Києві планують запустити проєкт приміських залізничних перевезень. Зараз в Україні працюють над проєктами "City Express" у Києві, Харкові та Дніпрі. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гость

16 серпня 2021, 21:16

В школу учить глобус киевской обл

ДеД

16 серпня 2021, 14:08

Какой Чернигов Исправить ошибки

Виктор

16 серпня 2021, 13:22

А при чем здесь Черниговское направление? Вы спутали пгт. Калиновка возле Василькова с пгт. Калиновка, возле г. Бровары. Как раз вторая и имеет направление в сторону Чернигова, но при этом не имеет отношения к вышеуказанному ремонту.

Андрей

15 серпня 2021, 23:06

Але, гараж! Какой выезд из Киева, какая Черниговская трасса! Не несите чушь!

Вера Кот

15 серпня 2021, 18:50

Ошибка!!! Это не Черниговское направление. Разберитесь!

Наталія

15 серпня 2021, 17:43

Де виїзд в напрямку Чернігова, а де - Васильків 1 - Васильків-2? Про що мова?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися