У Києві закрили чотири нічних клуби

В Києві пройшли перевірки нічних клубів на предмет дотримання карантину

Карантинні обмеження, які не так давно ослабили в столиці, все одно мають дотримуватися, а порушників притягуватимуть до відповідальності. Перші прецеденти вже є — у Києві закрили чотири розважальних заклади, які порушували карантин і пов'язані з ним заходи безпеки для громадян. Про це повідомили в київській мерії.

"Про перевірки нічних клубів. Після виявлення грубих порушень спеціальна комісія прийняла рішення про закриття вже чотирьох таких закладів. Тому що вони, нехтуючи безпекою відвідувачів і порушуючи правила, працювали після 22.00. Перевірки триватимуть", - заявив Кличко під час онлайн-прес-конференції в п'ятницю.

На початку тижня комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування, кінотеатрів і театрів працювати після 22.00, але це не стосується нічних клубів і розважальних закладів.

Патрулі, до складу яких входять співробітники Держпродспоживслужби, представників поліції і Муніципальної охорони, перевірили понад 430 об'єктів - ресторанів, торгових центрів, магазинів і ринків. Результати перевірок говорять про те, що кожний четвертий заклад порушує встановлені владою правила.

Як повідомляв портал "Коментарі", головний епідеміолог України Віктор Ляшко заявив, що їм був заплачений штраф за порушення карантину, коли він разом з командою президента Володимира Зеленського відвідав Хмельницьку область і зайшов у приміщення кафе без маски.

Так, за словами Ляшка, він шкодує, що порушив обмеження щодо карантину і подав поганий приклад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися