У Києві закривається фестиваль «Кураж»: в чому причина

Жителів і гостей столиці запрошують 16-17 жовтня на ВДНГ, щоб відсвяткувати останній "Кураж". Чому подія більше не буде проходити на території павільйону розповіла засновниця фестивалю Олена Гудкова на своїй сторінці в Facebook.

"Наш трирічний щасливий контракт з ВДНГ закінчується й обставини складаються так, що продовжити його ми не зможемо", - йдеться в тексті.

Відзначається, що "Кураж" вирішили не переносити на іншу локацію, а просто піти на безстрокові канікули, щоб переосмислити подію і його цінність, а пізніше повернутися з новими силами та ідеями.

"Ми з вами створили неймовірне: побудували місто в місті, створили з нуля першу подібну екосистему взаємодопомоги та підтримки без драми, ми зробили масову благодійність модною і зрозумілою, ми навчилися самі й навчили інших звертати увагу на проблеми ближніх, ми масштабувати небайдужість і допомогли зблизитися самим різним людям на одному майданчику, особливо в танці ... Хочеться успішно перенести це в нове то саме наше місце, яке нас по-любому чекає ", - написала Гудкова.

Засновниця однією з найяскравіших ініціатив Києва також запросила всіх на останній "Кураж", де буде багато танців, лекцій, фотозоні, майстер-класів та інших активностей.

Нагадаємо, що 2 жовтня на ВДНГ пройде фестиваль крафтового сиру. Вхід на захід - безплатний.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що в Києві, в Національному науково-природничому музеї (Археологічний музей) з 30 вересня по 3 жовтня пройде виставка фіалок. Крім милування прекрасними квітами, їх також можна буде придбати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися