Несплачене паркування у Києві: чи зростуть штрафи

Штраф за порушення правил паркування передбачений у статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення

Заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтин Усов повідомив, що за несплачене паркування в Києві доведеться заплатити штраф у 20-кратному розмірі від вартості однієї години паркування у відповідній зоні. Так, у зоні І – це 700 грн, в II – 500 грн, і в III – 100 грн відповідно.


Штраф за порушення правил паркування передбачений у статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Як писали "Коментарі", у Києві після твердого попередження столичної влади оператори прокатних самокатів почали нанесення розмітки для паркування електросамокатів. Таке зобов’язання з боку операторів прокатних самокатів прописано у Меморандумі про співпрацю з містом, але "його виконання непристойно затягувалося".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві без погодження зі столичною владою почали надавати у прокат електромопеди. Електромопеди на вулиці Києва вивела компанія, яка погоджувала зі столичною мерією лише прокат самокатів. Заступник мера столиці зазначив, що влада схвалює розвиток мікромобільності та шерингової економіки, проте усе повинно працювати на законних підставах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Кличко

27 листопада 2021, 15:24

Ну я і ДУРЕНЬ!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися