Відомий режисер та кліпмейкер розповів про відпочинок у Києві (ВІДЕО)

Леонід Колосовський назвав улюблені місця у столиці

Український режисер та кліпмейкер Леонід Колосовський відкрив для себе новий Київ, коли вперше вирішив провести відпустку у столиці. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю "Коментарям".

Леонід Колосовський народився в Житомирі в сім’ї інженерів. Після закінчення школи намагався поступити до харківського вишу, але прохідних балів на бюджет не вистачило. Після невдалої спроби повернувся в Житомир, де рік навчався у технікумі на юридичному відділенні. Потім переїхав до Києва та поступив на юридичний факультет в Академію праці, соціальних відносин та туризму федерації профспілок України.

Режисер розповів, що перший кліп зняв у 2013 році на написану ним пісню "Навпаки" для гурту "Діа.Фільми". "Це була моя дебютна режисерська робота, але до цього я вже багато років працював продюсером. Це була моя перша пісня та мій перший кліп", — зазначив Колосовський.

Кліпмейкер створив кліпи на такі відомі пісні як "Ім’я 505" та "Потанцюй зі мною" гурту "Время и стекло", для Потапа і Насті — "Бумдиггибай", "Все пучком" та багато інших робіт.

У Києві Колосовський відкрив для себе багато цікавих місць. "Цього року я вперше практикував відпочинок у Києві. Цього року я навмисно зробив паузу в червні. Я попередив усіх клієнтів, що я не просто не працюю, я навіть не приймаю дзвінки… Увесь червень я провів для себе, не полишаючи місто Київ", — розповів режисер.

За його словами, він відкрив для себе інший Київ, де можна не працювати, а повноцінно відпочити, але не на вихідних, а тривалий час.

"Я живу в центрі, тому усе, що пов’язане з центром, це і є місце сили. Знов таки усе залежить від того, чого людина очікує та на що сподівається. Дуже класно просто вийти з дому та піти гуляти. Не тому, що потрібно провітритися, а просто гуляти. Дуже класно сісти на лаву під сонечком та почитати книгу", — ділиться враженнями від відпочинку у Києві Колосовський.

Київ — це місто не тільки для роботи, тут можна цікаво та повноцінно відпочивати, наголосив режисер. Дивіться повне відео ексклюзивного інтерв’ю з Леонідом Колосовським на порталі "Коментарі".


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що центр Києва став майданчиком для зйомок індійського фільму RRR від найкасовішого режисера Індії. Як це було на території Маріїнського палацу — дивіться у відео.

Нагадаємо, киянин, Олімпійський чемпіон, єдиний володар золотої медалі Олімпійських ігор у Токіо Жан Беленюк в ексклюзивному інтерв'ю розповів, як вплинула політика на його життя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

23 листопада 2021, 09:36

Цікава стаття. Питання одне - а хто це?)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися