У Мистецькому арсеналі стартує програма дитячих вихідних

Які цікаві заходи передбачили організатори

У Києві запрошують родини з дітьми провести цікаві та пізнавальні вихідні у Мистецькому арсеналі. Про програму заходів на 18 та 19 грудня інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

У Мистецькому арсеналі триває виставка "Футуромарення". Для юних відвідувачів від п’яти до шістнадцяти років на ці вихідні підготували веселі екскурсії, квести та майстер-класи.

У суботу, 18 грудня, запрошують на екскурсію "Український авангардний театр" родини з немовлятами. Вона розпочнеться об 11:00 у входу до виставки. Опівдні почнеться екскурсія-квест для дітей віком від семи до десяти років. Екскурсію виставкою жестовою мовою проведуть для підлітків о 13:00. У цей же час почнеться майстер-клас від художниці та дитячої викладачки Оксани Садовенко "Люди майбутнього з ескізів Малевича".

Заняття для дошкільнят за участі батьків стартують у Мистецькому арсеналі о 14:00. За годину можна відвідати майстер-клас з колажу та створити театральний костюм.

У неділю, 19 грудня, програма розпочнеться також для родин з немовлятами. Дорослим пропонують об 11:00 відвідати екскурсію під назвою "Літературний футуризм". Опівдні — знову екскурсія-квест. Потім — майстер-клас з колажу, зайняття для дошкільнят за участі батьків. Завершить програму дитячих вихідних майстер-клас зі створення футуристичної поеми. Він розпочнеться о 15:00.

У вихідні в Мистецькому арсеналі працюватимуть кафе та лаундж, а для дітей до чотирьох років відкриють інтерактивний освітній майданчик. Вхід дітям до дванадцяти років безкоштовний. Детальніше з програмою можна ознайомитися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у суботу, 18 грудня, на Софійській площі Києва урочисто відкриють святкові локації та засвітять святкові вогні на головній ялинці України.

Нагадаємо, на Контрактовій площі у суботу, 18 грудня, відкриється велика святкова локація "Різдво на Подолі". Сьогодні, 17 грудня, почала працювати резиденція святого Миколая в парку імені Шевченка. А у "Добропарку" під Києвом, в селі Мотижин, запрацювала резиденція "Доброчара". Це перша відкрита новорічна локація цього року. Вона називається "Зима під Києвом".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися