У Києві майже місяць триватиме фестиваль "Різдво на Подолі"

Що відомо про святкові локації

У Києві на двох локаціях облаштують декорації для культурно-мистецького проєкту під назвою “Різдво на Подолі”. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Згідно з документом, культурно-мистецький проєкт “Різдво на Подолі” триватиме з 13 грудня по 23 січня. Святкові локації будуть розташовані на вулиці Сагайдачного та на Контрактовій площі. Відвідати культурні заходи можна буде щоденно з 11:00 до 22:00. Святкові декорації монтують з листопада. Після новорічних свят та Різдва організатор має демонтувати конструкції протягом місяця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у "Добропарку" під Києвом, в селі Мотижин, запрацювала резиденція "Доброчара". Це перша відкрита новорічна локація цього року. Вона називається "Зима під Києвом".

Нагадаємо, у Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") готують до відкриття парк розваг "Зимова країна". Він почне працювати та прийматиме відвідувачів з 11 грудня. Лейтмотивом цієї зими на "ВДНГ" стала казка. Тут створять чарівний світ, який буде прикрашати 15-метрова святкова ялинка. Головне дерево новорічних свят оформлять у фантазійній стилістиці. Зелену красуню замість іграшок прикрасять яскравими віконцями в дивосвіти. Поруч з новорічною ялинкою облаштують фотозони із сюжетами казкового міста.

Читайте також, що у Києві на Деміївській площі залили ковзанку та готують до відкриття святкову локацію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися