Геть рекламу: що ховалося за вивісками в центрі Києва (ФОТО)

Рекламні вивіски приховували за собою історичну красу міста

Київська влада продовжує боротися з нагромадженням рекламних вивісок. Після демонтажу деяких з них стає видною архітектурна краса фасадів історичних будівель Києва. Відповідні фотографії розмістив у себе на сторінці в Facebook начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

Він поділився з читачами видами фасадів будівель без реклами на вулицях Богдана Хмельницького, Володимирській і Сагайдачного.

Фахівців свого управління він назвав "археологами".

"Подивіться, які чудові архітектурні фасади визирнули з-під нагромадження рекламних конструкцій. Сподіваюся, це стане наочним прикладом для інших підприємців і вони не позбавлять нас краси Києва. І вони вишукано відповідатимуть атмосфері міста ", написав Смирнов.

Чиновник також нагадав, що з боку міської влади гарантується допомога і підтримка, а всю інформацію про правила розміщення реклами та консультації можна отримати на сайті, присвяченому рекламі в Києві.

Як повідомляв портал "Коментарі", комунальні служби столиці демонтували рекламний біл-борд з емблемою контррозвідки України який розмістили раніше поруч з російським посольством.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися