Улюблений співак Елтона Джона вперше виступить у Києві

До столиці приїде американська суперзірка Khalid

У Києві вперше відбудеться виступ улюбленого артиста Елтона Джона й Еда Ширана, американської зірки Khalid. Про це порталу "Коментарі" повідомили організатори концерту у столиці.

Автор та виконавець світових суперхітів, американський сонграйтер Khalid вперше дасть концерт в Україні. Виступ артиста відбудеться у столичному клубі Stereo Plaza у рамках першого світового туру 17 травня.

У 2017 році перший альбом музиканта American Teen приніс музикантові три номінації на премію "Ґреммі", дві платинові сертифікації та ввів його до топ-10 найкращих нових артистів за версією Billboard та Rolling Stone. У 2019 році друга платівка Khalid — Free Spirit — дебютувала одразу на першому місці чарту Billboard 200.

Серед шанувальників артиста — відомий музикант Елтон Джон. Співак навіть присвятив Khalid пісню на своєму концерті. Окрім сольних пісень, Khalid записав спільні композиції з Едом Шираном, Кельвіном Харрісом та іншими топовими світовими виконавцями.

За словами співака, усі нові пісні зосереджені навколо спроб відшукати цілі та сенси у сучасному диджиталізованому суспільстві.

"Після карантину ми намагаємося знову вийти у реальний світ і возз'єднатися з людьми, яких не бачили дуже довго. Я сподіваюся, що теми, про які йдеться в моєму новому альбомі, допоможуть людям знайти нові приводи для розмов і дадуть їм змогу по-новому поглянути на свої почуття", — прокоментував Khalid свій новий альбом.

Пісні цього виконавця мають понад 30 мільярдів прослуховувань на світових стримінгових сервісах і звучали навіть у космосі. Артист випустив новий мікстейп Scenic Drive й анонсував свій третій альбом Everything Is Changing. Саме з ними він і приїде до Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області можна поринути у світ крафтового сиру за кількома захопливими гастрономічними туристичними маршрутами. У регіоні можна відвідати кілька дивовижних локацій, де виготовляють найякісніші натуральні сири з козиного та коров’ячого молока. На козиних фермах цікаво подивитись на тваринок, поринути у деталі справи сироварів і скуштувати найсмачніші сири.

Нагадаємо, у Києві у Музеї української діаспори до кінця січня триватиме виставка "Казки мандрівниці Емми". Кожна картина художниці оповита казкою, яка не залишить байдужих ані дітей, ані дорослих. А під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися