Подарунок усім: Потап зняв новий кліп про Київ (ВІДЕО)

Шоумен присвятив відео та пісню про столицю усім, хто любить своє рідне місто

Співак, продюсер і шоумен, киянин Олексій Потапенко присвятив пісню та новий кліп Києву. Черговий хіт Потап оприлюднив на своєму каналі в Youtube, передають "Коментарі".

Відео на нову пісню про Київ містить зимові панорами столиці, а музика та текст наскрізь пронизані любов’ю до рідного міста. Своїм натхненням Потап поділився з шанувальниками його творчості, з киянами та усіма, хто любить своє рідне місто.

"Де б я не знаходився, завжди з гордістю говорю, що я родом із Києва. Я розповідаю про нього як амбасадор, а київська нотка є у всій моїй творчості. Це місто для кожного своє, і у кожного є про нього історія. Мій "Київ" — денний і вечірній, літній та, як у цьому відео, чудовий зимовий, ностальгійний спогад із дитинства та замальовка сучасного мегаполісу", — прокоментував Потап.

Співак зазначив, що присвятив усім "цю оду зимовому Києву" та запросив "у політ над улюбленим містом на швидкості надзвукових дронів: між куполами Михайлівського собору та над головою Батьківщини-матері".

У кліпі можна побачити неймовірні панорами зимового Києва з висоти пташиного польоту. "Контури хресту Володимира — я тащусь від зимніх вулиць Києва. Біля мостів — рибалки на льодинах і шумить метро", — лише кілька слів із нової пісні Потапа.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві тривають будівельні роботи біля Дарницького мосту. Будівництвом величезної естакади займається група компаній "Автострада". Які роботи виконують — дивіться на відео з висоти пташиного польоту. 

Нагадаємо, панорами зимового Києва від Троєщини до Оболоні можна подивитися з висоти пташиного польоту.

Дивіться також відео, як виглядає з висоти депо Київського метрополітену на Оболоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михаил

26 січня 2022, 10:12

Масквабадская крыса о Киеве?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися