Від Троєщини до Оболоні: як виглядають панорами Києва з висоти (ВІДЕО)

Дивіться один з природних маршрутів по столиці повітрям

Панорами зимового Києва від Троєщини до Оболоні можна подивитись з висоти пташиного польоту. Як виглядає засніжена столиця у новому відео показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Чергова повітряна екскурсія Києвом розпочалася на Троєщині. Автор відео показав панорами Республіканської клінічної лікарні. Вона мала стати грандіозною медичною установою, а стала чи не найбільшою закинутою недобудовою у Києві. Величезний медичний комплекс з опіковим центром планувався на 160 ліжок, хірургічним корпусом на 400 місць з операційним блоком, терапевтичним корпусом, діагностичним центром і консультативною поліклінікою. Проте комплекс після зупинення будівництва навіть не законсервували й будівлі руйнуються.

"Летимо від Опікового центру до Героїв Сталінграда. Погода для польотів чудова, 5 км в один бік. Один із красивих природних маршрутів повітрям, яке не показують з прогулянок на вертольотах... Пролетимо від Троєщини до Оболоні на висоті 50 м, насолодимося зимовими видами, доки не забудували. Ех, напевно, кожен мешканець Троєщини бажає тут проїхатись мостом чи підводним тунелем на правий берег", — прокоментував автор відео.


З нових відео дивіться, як виглядає з висоти перше відкрите у Києві електродепо Київського метрополітену "Дарниця", яке обслуговує Святошинсько-Броварську лінію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Подільському мосту триває будівництво метро поблизу Русанівських садів. Дивіться відео, як виглядає будівництво метро на ТроєщинуУ Києві також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітена на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт у грудні також можна подивитись з висоти.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися