У Національному художньому музеї відбудеться цікавий захід для дітей

Музей пропонує для дітей квест в сфері мистецтва

Киян з дітьми запрошують на пізнавальний музейний квест "Подорож музеєм. Захід відбудеться 12 лютого в приміщенні Національного художнього музею. Про це повідомляють на сторінці музею в Facebook.

Вік учасників від 10 до 14 років. Працівники закладу підготували для маленьких киян нелегкі завдання. В процесі гри діти будуть шукати розгадку зашифровану в художніх образах мистецьких творів, а також отримають практичні знання в мистецтві.

"Учасники відчують себе справжніми дослідниками: здійснять пошук різних мистецьких творів, щоб дізнатися їхні приховані історії, розгадуватимуть потаємні значення символів, навчаться розрізняти жанри образотворчого мистецтва, а також у формі гри зможуть відчути себе персонажами картин", - йдеться в дописі.

Зазначається, що у квесті передбачені завдання не лише групового, а й одноосібного характеру.

Вартість квитків для дітей: 120 грн. Більш детальну інформацію та посилання на форму реєстрації дивіться на сторінці музею.

Як повідомляв портал "Коментарі", в столиці реставратори взялися за відновлення унікального екземпляра вцілілого радянського літака моделі ЯК-40. У музеї перебуває один з перших літаків, що випущений в 1968 році, й має бортовий номер СССР - 87683.

Також ми писали, що киянин розповів про проходження кваліфікації на Олімпіаду. Іван Шмуратко позмагається за олімпійські нагороди 10 лютого, коли сольно виступить з довільною програмою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ната

11 лютого 2022, 19:29

Отличный вариант, я у своих пытаюсь пробудить интерес посредством просмотра предметов искусства на виолити, но формат игры - это наверняка интереснее для детей

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися