Український співак вирішив продати подаровану квартиру в Києві: чому його розкритикували підписники

Прихильники співака негативно сприйняли рішення про продаж подарованої йому квартири у Києві

В Instgaram 19-річний музикант та співак Роман Сасанчин написав допис про те, що він продає квартиру у столиці, яку виграв у шоу "Голос країни" два роки тому. Про відомо з офіційної сторінки співака у соціальній мережі.

У дописі співак пояснив таке рішення тим, що він прагне здійснити ще одну свою мрію, про яку всі дізнаються згодом, та купити менше за розміром житло, можливо, в іншому місті. За словами Романа, це рішення про продаж нерухомості виважене й обдумане, тож він вже звернувся до посередників, які займаються продажем нерухомості. Допис набрав понад 3 тисячі лайків і 56 коментарів.

Фоловери здебільшого засудили продаж квартири, адже це такий унікальний шанс — мати житло у столиці. Люди писали, що потім йому навряд чи вдасться купити в Києві нерухомість. З іншого боку, українці наголосили, що наразі продати та шукати інші варіанти житла ризиковано з огляду на постійний ріст цін на ринку нерухомості.

Шанувальники радили Роману не робити помилки, а краще здавати житло в оренду. Дехто наводив приклади інших українців, які отримали квартири за перемогу у шоу та роблять там ремонти.

Інші ж наполягали на тому, що Роману треба годувати родину, а кредит за квартиру та ремонт — то зайві витрати, тому його рішення цілком обґрунтоване.

Роман родом із Тернопільської області. Юний і талановитий він два рази ставав переможцем пісенного талант-шоу "Голос країни" - його обрали як найкращого виконавця у "Голосі. Діти" у 2015 році, та у "Голосі країни" у 2020-му. Тоді він виступав як представник команди Тіни Кароль. У фіналі юнак підкорив журі піснею "Цвіте черешня". Нещодавно у нього народилася донька Елізабет.

Як повідомляв портал "Коментарі", на столичному ринку зняли кліп для Євробачення 2022. Конкурсанти фіналу Нацвідбору на "Євробачення" - гурт Kalush Orchestra - зняли новий кліп на пісню Stefania. Локацією стало приміщення Залізничного ринку, що розташований на вулиці Кудряшова у Києві.

Також ми писали, що у лютому по столичному мосту проїхала іспанська співачка для того, щоб відзняти свій кліп. В Ютуб з'явився трейлер до кліпу 29-річної іспанської співачки Rosalía. Кліп знято для нової пісні Saoko, однойменної з назвою коктейлю. Українці помітили у трейлері локації столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися