В музеї авіації пройде екскурсія, присвячена видатному авіаконструктору: як потрапити на захід

Тематична екскурсія про життя Олега Антонова та його винаходи відбудеться у вихідні

З нагоди річниці народження відомого конструктора Олега Антонова відбудеться відкрита тематична екскурсія під назвою "Олег Антонов. Авіатор, інженер, митець". Про це повідомляють на сторінці Державного музею авіації імені О. К. Антонова.

Екскурсію будуть проводити у вихідні - 12 та 13 лютого о 12:00. Розповість цікаві речі про Антонова та його моделі літаків екскурсовод першої категорії Апольцев Денис Анатолійович. До участі запрошують дорослих та дітей.

"Екскурсія присвячена видатному авіаконструктору, який прожив гідне життя, був прикладом чесності, совісності, шляхетності. Для Олега Костянтиновича, романтика та митця по натурі, авіація була не тільки покликанням і сенсом життя, але й завжди залишалася прекрасною мрією", - йдеться в дописі.

Під час заходу присутні дізнаються чимало інформації про лінійку літаків КБ "Антонов", які представлені в експозиції музею, а також маловідомі факти з життя конструктора.

Екскурсія безкоштовна, учасникам слід лише заплатити за вхід та територію музею. Розплатитися можна коштами з програми "єПідтримка". Збір учасників екскурсії відбудеться біля каси зі сторони Музею о 11.45. Вартість вхідного квитка: 100 грн. Придбати квиток для входу на територію музею можна онлайн.

Наразі в музеї працюють над реставрацією одного з перших пасажирських літаків СРСР, що випущений в 1968 році, й має бортовий номер СССР - 87683. Цей літак - унікальний вцілілий екземпляр моделі Як-40.

Як повідомляв портал "Коментарі", кожен киянин може допомогти закупити новинки літератури для дитячих бібліотек. Під час дискусії щодо запуску благодійної акції "Книга краще ґаджета" з придбання книг для дитячих бібліотек Києва експерти обговорили проблеми сучасних бібліотек Києва.

Також ми писали, що за результатами аукціонів та торгів, які проводили органи місцевого самоврядування було складено рейтинг міст. Київ увійшов до п'ятірки лідерів, посівши четверте місце. Крім столиці в топ-5 рейтингу міст потрапили: Енергодар, Житомир, Нетішин, Кривий Ріг. Десятку кращих склали: Чернівці, Горішні Плавні, селище міського типу Кегичівка, Миколаїв та Луцьк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися