У Києві Арсенальну площу перетворюють на арт-простір (ВІДЕО)

Як тривають роботи можна подивитись з висоти

У центрі Києва триває реконструкція Арсенальної площі, яку перетворюють на арт-простір. Які роботи зараз ведуться на відео, знятому з висоти пташиного польоту, показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

"Який вигляд має Арсенальна площа після реконструкції? Що буде із заводом "Арсенал"? Погляд зверху без прикрас відповість на більшість питань щодо цього об'єкту", — зазначив автор відео.

Блогер Сергій Мухлинін показав, як зараз тривають роботи з перетворення Арсенальної площі на арт-простір. "Частина об'єкту перетворилася з колись потужного секретного заводу на арт-простір, бутіки, ресторани, зону відпочинку... і навіть офісний центр. На решті території відбувається активне будівництво наступної черги", — прокоментував Мухлинін відео.

На відео можна побачити панорами центральної частини Києва та як провели демонтаж будівлі заводу "Арсенал". За кілька місяців будівлю розібрали до несучих конструкцій. На цьому об’єкті збудують бізнес-центр.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що торік у центрі Києва на Арсенальній площі відкрили новий громадський простір та встановили фонтан з підсвіткою. Реставратори відновили фасади Київської фортеці та Микільської брами.

Нагадаємо, у столиці затвердили проєкт облаштування наземного пішохідного переходу біля станції метро "Арсенальна". Зараз поблизу станції метро "Арсенальна" та Арсенальної площі перейти проїзну частину можна лише через підземний перехід. Облаштувати наземний перехід планують на перехресті вулиць Мазепи, Грушевського та Московської. Окрім того, на цій ділянці мають відремонтувати світлофори.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владислав

14 лютого 2022, 15:41

Це дуже гарно, але як щодо ВІДМИТИ ВУЛИЦІ? До сраки вся ця метушня - просто пройдіть по Великій Житомирській хочаб від Львовської до Андріївського. Це не "історичний центр", це якесь дике гетто, засране та замальоване.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися