Забудови та руїни: контрасти центру Києва з висоти (ВІДЕО)

У фокусі уваги — Печерськ та колишній завод "Арсенал"

У центрі Києва на фоні створення нових парків, культурних просторів та новобудов контраст складає руйнація будівлі колишнього заводу "Арсенал". Як виглядає Печерськ з висоти в останні дні осені на відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Поблизу станції метро "Арсенальна", де нещодавно відкрили оновлений культурний простір, триває демонтаж будівлі колишнього заводу "Арсенал". Днями тут відбулася подія, яка викликала резонанс та стурбованість суспільства. Кияни скаржилися на небезпечність демонтажних робіт.

"Корпус за адресою Кловський узвіз, 26 було викуплено для перебудови під бізнес-центр. Днями у процесі проведення будівельних робіт обрушилися перекриття. А колись на стіні був герб Печерського району", — прокоментував оприлюднене відео блогер Сергій Мухлинін.

Те, що не можна побачити за парканом, що відбувається під час демонтажу будівлі заводу "Арсенал", та як виглядає центр Києва з висоти можна подивитись на авторському відео. 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в історичному центрі української столиці розпочали будівельні роботи у колишньому четвертому цеху заводу "Арсенал" біля кінотеатру "Зоряний". На заводі планували відкрити нові фудхоли від мережі ресторанів. Це буде реконструкція з частиною демонтажу аварійних ділянок будівлі.

Нагадаємо, в центрі Києва відкрили новий громадський простір. На реставрованій Арсенальній площі також встановили фонтан з підсвіткою. Реставратори відновили фасади Київської фортеці та Микільської брами. Проте вже менш ніж через день після відкриття громадського простору на Арсенальній площі біля станції метро "Арсенальна" вантажівка провалилася під землю та пошкодила фонтан.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися