У Києві запустили трамвай до Пущі-Водиці та тролейбус до Майдану

У Києві триває робота з відновлення громадського транспорту

У Києві з 23 травня починають роботу трамваї № 12 до Пущі-Водиці і тролейбуси №16К від вулиці Щусєва до Майдану Незалежності. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській державній адміністрації. 

У повідомленні КМДА зазначається, що трамвай буде ходити кожні 20 хвилин, а інтервал руху тролейбуса складатиме 15-20 хвилин.

Також у КМДА повідомили, що в Києві наступним відновить рух тролейбус №18. Однак це стане можливим тільки після того, як відновлять контактну лінію, пошкоджену в результаті ракетного обстрілу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Бучанському районі тракторист підірвався на міні. За даними правоохоронців, тракторист підірвався на протитанковій міні, що залишили російські військові. Потерпілого 35-річного чоловіка доставили до лікарні. Поряд із місцем вибуху виявили ще дев’ять мін. За фактом підриву на міні розпочали досудове розслідування.

Також "Коментарі" писали, що у КМВА повідомили небезпечні для відвідування парки Києва. У Києві деякі парки досі можуть нести небезпеку. Території були заміновані, тому там досі можуть знаходитися нерозірвані снаряди й авіаційні бомби. У КМВА просять не відпочивати й не підходити до оборонних споруд у таких парках.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області під час пожежі загинула людина: у ДСНС надали подробиці. У ДСНС зазначають, що в одній із квартир триповерхового будинку сталася пожежа, у результаті якої загинув чоловік 1960 року народження. За словами сусідів, загиблий вів антигромадський спосіб життя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися