Командир роти ТрО пояснив, чому росіяни зазнали провалу під Києвом - "олені оленями"

Російські військові розуміли, що ніхто з українців їм не радий

Попри значну кількість розмов щодо сили армії Росії, вона відступила від Києва. Ще на початку квітня Київська область була звільнена від окупантів. Як повідомляють "Коментарі", колишній учасник АТО, командир роти тероборони, який захищав райони поблизу сіл Мощунка й Горенка повідомив інтерв'ю "Українській правді", чому РФ зазнала біля Києва невдачі й відступила від столиці.

"А чому в них не вийшло? Бо олені оленями: йшли колонами, а треба було стати у бойові порядки. Вони навіть у Київ намагалися в'їхати колонами. Ну й отримали…" - повідомив командир роти ТрО з позивним "Філін".

Окрім цього, військовий зазначив, що окупанти розуміли, що українці їм не раді й із короваями зустрічати не будуть.

Також, за словами командира ТрО, в окупантів були значні проблеми з пальним, тому їхня техніка просто не могла їхати. Російські військові просто розбігалися лісами, а деякі з них, як повідомив "Філін", досі не знайшли дорогу додому.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Бучанському районі тракторист підірвався на міні. За даними правоохоронців, тракторист підірвався на протитанковій міні, що залишили російські військові. Потерпілого 35-річного чоловіка доставили до лікарні. Поряд із місцем вибуху виявили ще дев’ять мін. За фактом підриву на міні розпочали досудове розслідування.

Також "Коментарі" писали, що у КМВА повідомили небезпечні для відвідування парки Києва. У Києві деякі парки досі можуть нести небезпеку. Території були заміновані, тому там досі можуть знаходитися нерозірвані снаряди й авіаційні бомби. У КМВА просять не відпочивати й не підходити до оборонних споруд у таких парках.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області під час пожежі загинула людина: у ДСНС надали подробиці. У ДСНС зазначають, що в одній із квартир триповерхового будинку сталася пожежа, у результаті якої загинув чоловік 1960 року народження. За словами сусідів, загиблий вів антигромадський спосіб життя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися