У Києві перейменують вулиці, пам'ятники, станції метро: "у нас достатньо своїх героїв"

Необхідно перейменування зробити правильно як з наукової точки зору, так і законодавчої

Наразі треба повністю позбутися всього ворожого в наших містах. Україна має багато визначних героїв, імена яких давно потрібно було б присвоїти вулицям, площам та містам. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в інтерв'ю "24 каналу".

Поворозник заявив, що зараз триває дискусія в Київській міській раді стосовно перейменувань у столиці.

Заступник голови КМДА наголосив, що необхідно насмперед розглянути перейменування станцій метро, площ, вулиць, а також питання щодо демонтажу різних пам'ятників. Поворозник акцентував увану на тому, що в перейменуванні треба робити все правильно з наукової та законодавчої точки зору.

"У нас достатньо своїх героїв, які мають право, щоб їхні імена були увіковічені у вулицях, площах, скверах, парках українських міст", - заявив Поворозник в інтерв'ю виданню.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві та передмісті подорожчав проїзд: які тепер ціни. За словами голови Асоціації перевізників Києва та Київської області, головна причина, чому подорожчав проїзд, - дефіцит пального. Саме це спричинило зменшення кількості рухомого складу на 50%.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині в полі знайшли уламки некерованої авіаракети: у ДСНС повідомили подробиці. У повідомленні ДСНС зазначається, що після виявлення уламків некерованої авіаційної ракети викликали піротехнічну службу Мобільного рятувального центру ДСНС України, щоб надалі знищити вибухонебезпечний предмет.

Читайте на порталі "Коментарі": у КМВА повідомили небезпечні для відвідування парки Києва. У Києві деякі парки досі можуть нести небезпеку. Території були заміновані, тому там досі можуть знаходитися нерозірвані снаряди й авіаційні бомби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися