Коли в Києві почнуть працювати дитячі садки: влада повідомила дату

Військова адміністрація повідомила, що розуміє потреби батьків

У столиці поступово почнуть відновлювати свою роботу дитячі садки. Київська міська військова адміністрація ухвалила рішення відкрити їх з 1 червня. Як повідомляють "Коментарі", відповідну заяву КМВА опублікувала на своєму каналі в Телеграмі.

У Київській міській військовій адміністрації зазначили, що столиця продовжує жити в умовах воєнного стану.

"Київ продовжує жити. Кияни повертаються до своїх робіт. У зв'язку з цим виникає питання: "З ким залишити дитину". Військова адміністрація розуміє потреби батьків. Саме тому головою КМВА прийнято рішення про відкриття дитячих садків до 1 червня. Відповідні пропозиції готують голови районних адміністрацій міста. Бережіть себе та дітей", - наголосили в КМВА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині вже виявили майже 1300 тіл убитих росіянами цивільних. Також голова поліції Київської області повідомив, що в Київській області досі щоденно виявляють цивільних, яких закатували російські військові. 

Також "Коментарі" писали, що в Київській області ввели додаткові обмеження: що заборонили. У межах прикордонних територій Київщини запроваджують додаткові тимчасові обмеження з 24 травня. Нові заборони стосуються, насамперед, Вишгородського району, що знаходиться в 5 кілометрах від північного кордону України.

Читайте на порталі "Коментарі": у Бучанському районі Київщини запрацювали нові поліцейські станції. У трьох громадах Бучанського району Київщини, які постарждали від російських окупантів, розпочали роботу нові поліцейські станції. Нові поліцейські станції розпочали роботу в Немішаївській, Білогородській та Борщагівській громадах Бучанського району.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/268


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися