Відновлює рух маршрут Ірпінь-Гостомель: опублікували розклад

Київщина оживає після російської окупації

Із 26-го травня відновлює свою роботу автобус №20, що рухається за маршрутом Ірпінь-Гостомель. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на Телеграм-каналі Ірпінської міської ради. 

"Маршрут складатиметься з наступних зупинок: автостанція вул. Северинівська – вул. Гостомельське шосе – вул. Чкалова – траса Київ-Ковель (Варшавка) – вул. Свято-Покровська (Кимерка). Рух стартуватиме о 6.15, а закінчуватиметься – о 19.00 з інтервалом в годину", - йдеться в повідомленні Ірпінської міської ради.

Київська область поступово оживає після російської окупації. Автомаршрути планують ущільнювати, зважаючи на кількість пасажирів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", мурал "Джавеліна" у Києві можуть замалювати в перший день після відкриття. Новий мурал у Києві, де зображено Божу Матір, яка тримає в руках ППРК "Javelin", можуть замалювати через скандал, який виник навколо малюнку.

Також "Коментарі" писали, що киянину, який закликав розстрілювати полонених українців, повідомили підозру. Мешканець Києва й колишній військовослужбовець підтримував війну Росії проти України й закликав розстрілювати полонених українських громадян. Наразі чловіку повідомлено про підозру. Підозрюваний вів акаунти в соціальній мережі "Однокласники" й декількох проросійських Телеграм-каналах. Житель Києва публікував там дописи, де виправдовував війну Росії проти України.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині затримали чоловіка, який обдурив з евакуацією з Маріуполя: через шахрая люди загинули. Жителю Броварів Київської області повідомлено про підозру в шахрайстві. Чоловік залишив людей у небезпеці під час воєнних дій: обіцяв допомогти евакуювати з Маріуполя, але, отримавши гроші, нічого не зробив.

Джерело: https://t.me/newsimr/2988


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися