"Душа нашого міста - це його люди", - Кличко привітав киян з 1540-річчям міста

"Наше місто стоїть на пагорбах Дніпра уже 1540 років", - Кличко привітав містян з Днем Києва

Мер Києва Віталій Кличко привітав мешканців столиці з Днем Києва.

"Київ - старовинний і сучасний, затишний і енергійний. Наше місто стоїть на пагорбах Дніпра уже 1540 років. Горде, нескорене, красиве. І ми його разом робимо ще краще, бо душа нашого міста - це його люди. З днем народження, Києве! Дорогі кияни, з днем народження нашого улюбленого міста! Слава Україні і слава Києву!" - сказав Кличко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ДБР завершило слідство щодо незаконної приватизації держмайна у центрі Києва на 80 млн грн: подробиці. Державне бюро розслідувань повідомило про завершення досудового розслідування кримінального провадження, що стосується незаконної приватизації нерухомості в центрі столиці загальною сумою 80 мільйонів гривень.

Також "Коментарі" писали, що в Києві створили квітник, присвячений легендарному літаку "Мрія". У столиці створили квітник, на якому зображено легендарний літак Ан-225 "Мрія", який був знищений російськими окупантами в Гостомелі. Для створення квітника використали майже 2 тонни крихти та 10 тисяч квітів різних сортів: колеус, чорнобривці, бегонія, ценерарія та агератум.

Читайте на порталі "Коментарі": природне лихо після окупантів: руйнування Ірпінської дамби завдало колосальної шкоди довкіллю. Зруйнована дамба завдала шкоди навколишньому середовищу, адже вивільнила  понад 117,5 мільйонів кубометрів води Київського водосховища.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися