У Києві створили квітник, присвячений легендарному літаку "Мрія" (ФОТО)

Квітник створювали спеціалісти протягом тижня

У столиці створили квітник, на якому зображено легендарний літак Ан-225 "Мрія", який був знищений російськими окупантами в Гостомелі. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській державній адміністрації.

"Над композицією "літак "Мрія" спеціалісти Деснянського КП УЗН працювали протягом тижня, створивши квітник площею 85 квадратних квітів", - йдеться в повідомленні КМДА.

Також у КМДА зазначили, що для створення квітника використали майже 2 тонни крихти та 10 тисяч квітів різних сортів: колеус, чорнобривці, бегонія, ценерарія та агератум.

Загалом у місті планують створити понад 30 патріотичних клумб до Дня Києва, присвячених боротьбі українського народу з ворогом.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві з'явились 3D-тури зруйнованими та пошкодженими внаслідок війни будівлями. На туристично-культурному хабі з'явились 3D-тури, під час яких можна подивитися, як зараз виглядають зруйновані й пошкоджені будівлі Києва через війну Росії проти України.

Також "Коментарі" писали, що в центрі Києва чоловік на самокаті потрапив під колеса автомобіля: поліція повідомила подробиці. У Шевченківському районі столиці чоловік на електросамокаті зіткнувся з автомобілем через те, що порушив правила дорожнього руху. Чоловіка госпіталізували до лікарні.

Читайте на порталі "Коментарі": поліція Київщини затримала групу мародерів, яка крала пальне на місцевих АЗС. Правоохоронні органи викрили трьох мешканців селища Глеваха, що в Київській області, які обкрадали місцеві АЗС, залишені без нагляду. Поліції вдалося затримати мародерів "на гарячому".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися