Київщина отримала комплект Starlink

Комплект використовуватиметься для підтримки роботи критичної інфраструктури Київської області

Київська область отримала комплект обладнання Starlink, щоб підтримувати роботу критичної інфраструктури й зберігати зв'язок між містами й екстреними службами. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Управлінні туризму Київської обласної державної адміністрації у Фейсбуці.

"Київщина в рамках проекту Operation Sunflower від Міжнародного благодійного фонду "Океан надії" отримала комплект обладнання Starlink компанії SpaceX, який використовуватиметься для підтримки роботи критичної інфраструктури області, збереження зв’язку між нашими містами та екстреними службами, рятуючи життя людей", - йдеться в повідомленні Управління туризму Київської ОДА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "Укртелеком" повністю відновив зруйновану інфраструктуру на Київщині. "Укртелеком" заявив про відновлення телеком-інфраструктури в Київській області, яка була пошкоджена в результаті бойових дій.

Також "Коментарі" писали, що в Київській ОВА повідомили, скільки очно запрацювало дитячих садків в області. У тих населених пунктах, де з'явився запит на відкриття закладів дошкільної освіти, створили 168 груп, до яких зарахували 2300 дітей. В усіх дитячих садках, які відновили роботу, є укриття. 

Читайте на порталі "Коментарі": розпочато досудове розслідування в справі масової загибелі собак у притулку в Бородянці. Зоозахисники виступили із звинуваченнями директорки КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" Наталії Мазур. Майже місяць собаки з Бородянки були зачинені в клітках без їжа та води.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися