У метрополітені Києва попередили про ремонт на одній із центральних станцій: перехід буде обмежено

У Києві ремонтуватимуть ескалатори в метро

Між столичними станціями метрополітену "Золоті ворота" й "Театральна" 2 червня розпочнуть планові позачергові ремонти ескалаторів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській державній адміністрації в Телеграмі. 

У повідомленні Київської міської державної адміністрації уточнюється, що ремонтні роботи щодо ескалаторів у київському метро триватимуть до 19 серпня 2022 року.

Також у КМДА зазначили, що ремонтні роботи ескалаторів обов'язкові, і їх проводять кожного разу після пробігу 150-160 тисяч кілометрів. У КМДА також пояснили, як триває процес ремонту ескалаторів у метро: підйомні механізми повність необхідно розібрати, а всі зношеня деталі замінити.

"Ескалатори між "Золотими воротами" та "Театральною" ввели в експлуатацію у 1981 році. Востаннє їх планово оновлювали у 2012 році", - додали в повідомленні КМДА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві змінили графік роботи Кирилівської церкви: подробиці. В українській столиці змінили графік роботи знаменитої Кирилівської церкви, яка розташована на вулиці Олени Теліги – два дні на тиждень для культової споруди будуть вихідними.

Також "Коментарі" писали, що Київ будує укріплення на випадок нового штурму: у КМВА повідомили подробиці. Перший рубіж оборони столиці створюється на значні відстані від Києва, щоб убезпечити максимально місто, якщо російські війська вдадуться до чергової спроби захоплення.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві розпочинати пляжний сезон не будуть: у КМДА повідомили причину. У Києві пляжі й зони відпочинку обслуговують у штатному режимі. Незважаючи на це, відкривати пляжний сезон у Києві поки що не планують. Також не радять під час воєнного стану заради власної безпеки відвідувати пляжі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися