У Києві змінили час продажу алкоголю в магазинах: подробиці

Тепер алкоголь можна придбати до 19:00 у Києві

У Києві з 2 червня змінюється час продажу алкогольних напоїв у магазині. Тепер їх можна купити з 11:00 до 19:00. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Телеграм-каналі Київської міської державної адміністрації.

У повідомленні Київської міської державної адміністрації також зазначається, що заклади громадського харчування продовжать продавати алкоголь із 11:00 до 22:00.

"У столиці з сьогоднішнього дня дозволено продаж алкоголю в магазинах з 11:00 до 19:00. Міська влада закликає киян дотримуватися комендантської години, яка триває щоночі з 23:00 до 05:00, але не втрачати пильності!" - йдеться в дописі Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович розповів, чи Лукашенко почне напад на Київ. За його словами, наразі загроза наступу військ Білорусі не зросла, оскільки Лукашенко сьогодні лавірує між тиском з боку Росії та розумінням, що його армія нікуди не піде у наступ. Він зазначив, що Лукашенко створив народне ополчення саме проти загрози з боку Росії, оскільки Україна не атакуватиме Білорусь.

Також "Коментарі" писали, що Червоний Хрест спільно з партнерами передав Київщині чотири фури гумдопомоги. Товариство Червоного Хреста спільно з Турецьким Червоним Півмісяцем і компанією LC Waikiki передали Київській області чотри фури гуманітарної допомоги. У гуманітарному вантажі містяться речі першої необхідності, які призначені мешканцям тих районів Київської області, які найбільше постраждали від війни.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині посилюють контроль за дотриманням комендантської години: яка причина. Поліція буде більш ретельно слідкувати за дотриманням комендантської години в Київській області. Голова Київської ОВА у своєму повідомленні попросив не забувати про світломаскування під час комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися