У КМДА повідомили, як будуть приймати дітей до садочків, які працюватимуть улітку

Загалом система набору в дошкільні заклади не змінилася

Із 1 червня в Києві відновлюють роботу 34 дошкільні заклади. Як повідомляють "Коментарі", заступник голови Валентин Мондриївський Київської міської державної адміністрації в ефірі телеканалу “Київ” зазначив, як будуть набирати малюків у дитячі садки, які запрацювали влітку.

“Якщо ваша дитина ходила до садочка, який зараз зачинений, то директор вашого закладу скаже і надасть необхідні документи, щоб ваша дитина ходила в один із тих 34, які зараз відкриті”, - повідомив в ефірі телеканалу Валентин Мондриївський.

Також заступник голови КМДА зазначив, що загалом система набору в дитсадки не зазнала суттєвих змін.

“Ніяких змін у системі набору дітей у садочки не буде. Ми там де живемо, там і реєструємось. Коли дитину взяли до садочка, який найближче до будинку, директор цього закладу скаже, який садочок найближчий працює. Туди і направлять дитину”, - повідомив Мондриївський.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович розповів, чи Лукашенко почне напад на Київ. За його словами, наразі загроза наступу військ Білорусі не зросла, оскільки Лукашенко сьогодні лавірує між тиском з боку Росії та розумінням, що його армія нікуди не піде у наступ. Він зазначив, що Лукашенко створив народне ополчення саме проти загрози з боку Росії, оскільки Україна не атакуватиме Білорусь.

Також "Коментарі" писали, що Червоний Хрест спільно з партнерами передав Київщині чотири фури гумдопомоги. Товариство Червоного Хреста спільно з Турецьким Червоним Півмісяцем і компанією LC Waikiki передали Київській області чотри фури гуманітарної допомоги. У гуманітарному вантажі містяться речі першої необхідності, які призначені мешканцям тих районів Київської області, які найбільше постраждали від війни.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині посилюють контроль за дотриманням комендантської години: яка причина. Поліція буде більш ретельно слідкувати за дотриманням комендантської години в Київській області. Голова Київської ОВА у своєму повідомленні попросив не забувати про світломаскування під час комендантської години.

Джерело: https://t.me/kyivtv


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися