Електричка з Яготина до Києва курсує за новим розкладом

Графік рух приміських поїздів змінився частково

Приміські поїзди за маршрутом Київ — Гребінка та у зворотному напрямку курсують за новим розкладом зі станції Яготин. Про зміни поінформували в Яготинській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Яготина, графік руху електропоїздів Гребінка — Київ частково змінився з 4 червня. Відтепер час відправлення першої електрички з Яготина до Києва — о 5:29. У вечірній час з Яготина додали ще один рейс електропоїзда до столиці з відправленням о 19:45.

У зв’язку зі змінами в розкладі руху електричок в Яготині змінили графік курсування міських автобусів №1 та №2. Перші рейси цих маршрутів будуть здійснюватись до залізничної станції "Яготин" з кінцевих зупинок "ПТФ" та "Комбікормовий завод", відправлення о 4:55.

В Яготинській міській раді оприлюднили новий графік руху приміських поїздів до Києва та у зворотному напрямку:


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що приміські поїзди на маршруті Київ — Ніжин змінили розклад руху та з 4 червня курсують за новим графіком. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, залізничники запустили регіональний експрес Київ — Хмельницький. Поїзд №771/772 з Києва до Хмельницького відправився у перший рейс 20 травня та курсує щоденно. Окрім того, між Києвом та Бояркою запустили електричку.

Дивіться відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.

Читайте також, що за маршрутом Славутич — Чернігів почала курсувати електричка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися