У Києві повернули плату за паркування: у КМДА повідомили, що буде з порушниками

Столична влада повертає плату за паркування

У Києві збільшилася кількість випадків порушення ПДР і паркування. Усі автомобілі, яку припарковані неправильно, будуть евакуювати. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив в ефірі телеканалу "Київ" перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Як повідомив Поворозник, згідно з рішенням Київради, у столиці з 16 травня відновлять плату за паркування. Безкоштовно припаркуватися можна буде у вихідні й у будні в будь-який час, окрім 8:00 - 22:00.

Здійснити оплату паркування можна буде через додаток "Київ цифровий". У застосунку нараховується оплата за паркування, незалежно від місця, де припарковано авто.

"На муніципальних паркінгах не приймають оплату готівкою. Лише через застосунок. Під час повітряної тривоги інспектори не мають права штрафувати водіїв. Тому не нехтуйте сигналам тривоги, дотримуйтеся правил дорожнього руху, швидкісного режиму у місті та не створюйте аварійних ситуацій", - зазначив Микола Поворозник в ефірі телеканалу.

Також Поворозник звернувся до столичних водіїв із закликом пропускати машини з гуманітарною допомогою, поліції, "швидкої" та рятувальників.

Як повідомляли раніше "Коментарі", поїхала до Італії: Меркель пояснила, чому відмовилася відвідати Бучу. Колишня федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель пояснила чому відмовилася від пропозиції відвідати Бучу в Київській області, де російські окупанти влаштували акт геноциду. Меркель розкритикували за поїздку до Італії після різанини у Бучі, коли її запросили відвідати Україну.

Також "Коментарі" писали, що в Києві продовжують діяти російські диверсанти - генерал Жирнов. В українській столиці продовжують орудувати диверсійно-розвідувальні групи російських окупантів – саме тому в місті не скасовують комендантську годину. 

Читайте на порталі "Коментарі": катівня та братські могили: посол США в Україні приїхала до Бучі. Нова посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджіт Брінк приїхала з робочим візитом до Бучі Київської області, де російські окупанти влаштували акт геноциду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися